2024-05-30 17:30:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mustafa Özer’in Genel Başkanlığını, Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Akbaş'ın da Onursal Başkanlığını yürüttüğü ve ilki düzenlenen “Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Lisansüstü Konferansı”, büyük ilgi gördü.

İngiliz dili eğitimi alanında çalışan lisansüstü öğrenciler, akademisyenler ve İngilizce öğretmenlerini bir araya getiren ve hem Türkiye’den hem de dünyanın farklı ülkelerinden katılımcıların yer aldığı konferansta, dil eğitimi ve öğretimi ile ilgili güncel araştırmalar ve yenilikçi yaklaşımlar paylaşıldı.

Konferans, akademik dünyada önemli bir etki yaratarak, gelecek yıllarda düzenlenecek olan konferanslar için güçlü bir temel oluşturdu.